Menu

Kinderopvang

Maak kennis met onze partner Doomijn!

De Regenboog Osseveld werkt samen met Doomijn Kinderopvang. Doomijn verzorgt op onze school dagopvang, peuteropvang en voor- en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

DSCF3718 hires

Doomijn

Bij ons in het pand zit Kinderopvang Doomijn Sterrenpret. Naast de kinderopvang verzorgt Doomijn ook voorschoolse opvang en buitenschoolse opvang aan. 

Doomijn Kinderopvang staat voor gezelligheid en plezier voorop. Samen met bso Sterrenpret, die in hetzelfde gebouw zit is er altijd beweging én elke dag genoeg te doen en te ontdekken!

Doordat ze bij ons in het pand zitten, kunnen we nauw samenwerken en zijn er korte lijntjes. Dit betekent dat de overgang van peuters naar groep 1 soepel verloopt, en dat we vanaf het eerste moment kunnen afstemmen op dat wat het kind van ons nodig heeft. Ons doel is om in de toekomst een doorgaande leerlijn te bieden voor kinderen van nul tot twaalf jaar.  

DSCF3539 hires

Buitenschoolse opvang

Na schooltijd en in vakanties zijn de kinderen van harte welkom bij de BSO van Doomijn Kinderopvang. Op De Regenboog Osseveld is dit bij Sterrenpret. De naam zegt het al, BSO Sterrenpret staat voor heel veel pret. En natuurlijk voor gezelligheid. Elke dag weer! De school is uit, lekker naar de BSO! We horen het de kinderen vaak zeggen. Niet zo gek, want ze mogen zelf kiezen wat ze hier doen in hun vrije uurtjes na school. Sporten? Knutselen? Rennen op het schoolplein? Zoveel te kiezen, zoveel te doen en te ontdekken! Het maakt niet uit hoe oud je bent, bij BSO Sterrenpret vermaak je je altijd. Zo hebben we elke dag leuke en spannende activiteiten en soms ook leuke uitjes. Voor sportievelingen, voor knutselaars en keukenprinsen en prinsessen. Ook de gamer is hier op z’n plek. Liever buiten op verkenning? Ga je gang! Op het schoolplein heb je de ruimte. Net als op het veldje naast onze BSO, daar staan goals en zelfs een klimtoren. Aan elke leeftijd is gedacht. De jongste kinderen van 4 en 5 jaar hebben hun eigen groep. Net als de kinderen van 6 tot en met 9 jaar, die vinden alweer hele andere dingen leuk. En voor de jonge tieners is er Megakids, een eigen relaxplek waar ook leeftijdsgenootjes uit de buurt komen. Supergezellig dus!

Meer weten?

Wil je meer weten over VSO en BSO op De Regenboog Osseveld? Bel dan (038) 421 45 21 of vul het contactformulier in op de website van Doomijn Kinderopvang.

Doomijn kinderopvang