Kinderopvang

Welke mogelijkheden biedt Regenboog Osseveld in samenwerking met kinderopvang Doomijn?

Voorschoolse opvang

Voorschoolse opvang

Heeft u vanaf 7.30 uur opvang nodig? Kinderen van Regenboog Osseveld zijn van harte welkom bij vso 'Sterrenpret', in de ruimte van de bso in het eigen schoolgebouw.

Voor meer informatie kunt u bellen met Doomijn Kinderopvang via telefoonnummer (038) 421 45 21. Liever via e-mail contact? Ga naar de contactpagina van Doomijn Kinderopvang en vul het formulier in.

https://www.doomijn.nl/contact

 

Kinderen op fiets

Overblijven

Sinds 1 januari 2017 eten alle kinderen op school tussen de middag onder begeleiding van hun leerkracht of een TSO medewerker. 

 

 

 

Buitenschoolse opvang

Na schooltijd en in vakanties zijn de kinderen van harte welkom bij de bso van Doomijn Kindervang. Op De Regenboog Osseveld is dit bij Sterrenpret.

Bso Sterrenpret

Onze naam zegt het al, bso Sterrenpret staat voor heel veel pret. En natuurlijk voor gezelligheid. Elke dag weer! De school is uit, lekker naar de bso! We horen het de kinderen vaak zeggen. Niet zo gek, want ze mogen zelf kiezen wat ze hier doen in hun vrije uurtjes na school. Sporten? Knutselen? Rennen op het schoolplein? Zoveel te kiezen, zoveel te doen en te ontdekken!

Het maakt niet uit hoe oud je bent, bij bso Sterrenpret vermaak je je altijd. Zo hebben we elke dag leuke en spannende activiteiten en soms ook leuke uitjes. Voor sportievelingen, voor knutselaars en keukenprinsen en prinsessen. Ook de gamer is hier op z’n plek. Liever buiten op verkenning? Ga je gang! Op het schoolplein heb je de ruimte. Net als op het veldje naast onze bso, daar staan goals en zelfs een klimtoren. Aan elke leeftijd is gedacht. De jongste kinderen van 4 en 5 jaar hebben hun eigen groep. Net als de kinderen van 6 tot en met 9 jaar, die vinden alweer hele andere dingen leuk. En voor de jonge tieners is er Megakids, een eigen relaxplek waar ook leeftijdsgenootjes uit de buurt komen. Supergezellig dus!

Nieuwsgierig? Bel voor meer informatie over bso Sterrenpret telefoonnummer (038) 421 45 21. Liever via e-mail contact? Ga naar de contactpagina van Doomijn Kinderopvang en vul het formulier in. De openingstijden kunt u vinden op de website van bso Sterrenpret.