Ingeschreven, wat nu?

U ontvangt via de leerlingenadministratie van PCBO Apeldoorn een bevestiging van de inschrijving. Zes tot acht weken voordat uw zoon/dochter 4 jaar wordt neemt  Regenboog Osseveld contact met u op.

Mocht u tussentijds vragen hebben bent u altijd welkom. 

 

Parro

Naast persoonlijk contact gebruikt De Regenboog Parro voor het digitaal verzenden van algemene informatie zoals de nieuwsbrief. Parro is een online en interactief platform voor Nederlandse basisscholen, waarmee leerkrachten en ouders effectief met elkaar kunnen communiceren. 

Dankzij Parro kunnen wij als school snel en direct naar ouders communiceren: we weten zeker dat al onze berichten bij de ouders aankomen. En u bent snel op de hoogte van zaken die zich in de groepen of op school in het algemeen afspelen. 

Als bonus helpen we zo ook nog eens het milieu want berichten hoeven niet meer geprint en handmatig verspreid te worden. Dat scheelt heel veel papier.

U ontvangt vanuit school een uitnodiging om gebruik te gaan maken van Parro. U kunt dan zelf een account aanmaken of via de Parro app een account aanmaken. U kunt zo ook u eigen account beheren. E-mailadressen zijn niet zichtbaar voor derden.

Direct naar Parro

Social media 

U kunt ons ook volgen op Facebook!